____Виконуючи проектування підприємств громадського харчування, наші фахівці завжди з великою увагою ставляться до побажань замовника і дотримання всіх необхідних технічних стандартів. Щоб Ви краще могли уявити процес проектування кухні ресторану, кафе, бару чи харчоблоку, ми розклали проектування кухні на наступні етапи:

1. Замовник надає вихідні дані по об'єкту: архітектурну частину проекту (підприємства громадського харчування) або обмірювальне креслення і гарантує, що вони вірні. Часто трапляється, що при капітальному ремонті або організації точки громадського харчування в старій будівлі дані планів БТІ не збігаються з реальними. В цьому випадку, наші фахівці можуть запропонувати додаткову послугу - обмір приміщення, з урахуванням всіх нюансів (вікна, двері, батареї тощо)

2. Враховуючи загальну концепцію закладу наші фахівці допоможуть Вам розібратися яке саме кухонне обладнання оптимально підходить для Вашого закладу. Можливий вибір різного професійного обладнання з різними ціновими категоріями.

3. Розташування кухонного обладнання в програмі ArchiCAD - комп'ютерне моделювання, проводиться згідно з діючими нормами СЕС.

4. Проекти видаються в роздрукованому вигляді в тривимірному зображенні.

5. Після отримання Вами проекту відбувається узгодження. Та при необхідності вносяться всі корективи, зауваження та побажання.

6. Після остаточного затвердження проекту та комплекту обладнання видаються плани із зазначенням точок підключення обладнання.

  Зазвичай, у цей момент укладається і договір на поставку обладнання.

Послуга з проектування може бути надана, як окремо, так і в комплексі з іншими послугами.


 

"АТВ-ТЕХНО"

 

etoro review
Авторські права 2012 © АТВ-ТЕХНО. Усі права захищені.
Забороняється копіювання та використання будь-яких матеріалів розміщених на даному сайті без письмового дозволу власника сайту.

Powered by Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

20,11,2017. © АТВ-ТЕХНО | запитання та пропозиції: info@atv-texno.com.ua